Traficul rutier pe DN 69 a fost blocat in aceasta dimineata timp de 90 de minute, in urma unui accident care a avut loc pe raza comunei aradene Sagu, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, informeaza NewsIn.
Din primele cercetari efectuate de politisti a reiesit ca soferul unui autoturism s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un autotren care circula regulamentar, iar dupa impact a fost proiectat in alt autoturism, care a fost avariat usor. In urma coliziunii, autotrenul a ajuns in afara partii carosabile, in camp, unde a rupt si un stalp de iluminat public.

Din cauza accidentului, traficul rutier intre Arad si Timisoara a fost blocat timp de aproximativ 90 de minute, in zona comunei Sagu, iar cozile de masini s-au intins pe o distanta de cinci kilometri, pe ambele sensuri de mers. La locul accidentului a ajuns si o macara pentru a ridica autotrenul care s-a rasturnat pe camp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.