Catalin Burcea a vernisat marti seara, la H’Art Gallery din Capitala, expozitia de fotografie „Innosins“, despre violenta si erotismul vietii urbane contemporane.
Titlul expozitiei este un joc de cuvinte, combinind echivalentele englezesti pentru „inocenta“ si „pacate“, tema fiind, fireste, pierderea inocentei. Personajele lui Burcea - aflat la al doilea ciclu de astfel de fotografii si cunoscut mai degraba pentru picturile sale - sint amplasate totdeauna intr-un ambient urban si sint implicate in situatii enigmatice, „inainte sau dupa un eveniment ce poate fi o crima sau un incest“, asa cum explica proprietarul galeriei H'Art, Dan Popescu.

Fotografiile amintesc, de cele mai multe ori, de layoutul de reclama, iar personajele, masculine sau feminine, poarta o masca din plastic, un cap de papusa cu ochi albastri fosforescenti, cu o expresie diabolizata, gen Chucky, celebrul personaj de thriller.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.