Fiecare punga de pufuleti continea cate o surpriza, unele dintre ele fiind brelocuri ccu femei dezbracate
Pufuletii "Ali Puf" fac ravagii printre elevii scolii generale din localitatea doljeana Ghindeni, insa cadrele didactice au descoperit destul de tarziu care este cauza.

In pungile de pufuleti, copiii au gasit diferite jucarii - masini, papusi, trenulete -, dar si brelocuri cu femei care se dezbraca. "Nu erau atenti la ora si, oricat incercam sa ii potolesc, ei tot radeau. I-am intrebat ce au si mi-au spus ca Ana-Maria are o surpriza cu prostii. Am crezut ca glumesc si le-am cerut sa faca
liniste. Le-am spus ca ea i-a mintit cu siguranta, dar au venit la mine si mi-au aratat brelocul. L-am confiscat imediat si le-am spus ca nu mai au voie sa cumpere acei pufuleti. Nu stiu cum este posibil sa se puna asa ceva in pungile cu pufuleti sau cu orice alte produse pentru copii", a povestit Cristina Truica, invatatoare la scoala din Ghindeni. Un asemenea breloc a descoperit si Andreea, eleva in clasa a IV-a. "Surpriza a fost un breloc cu o fata care isi dadea jos sutienul si ramanea in tatele goale", a spus fetita. Brelocurile sexy au ajuns si la gradinita. "Am gasit un breloc, dar nu mi-a placut, ca era urat si rusinos", a spus Robert, de 5 ani. "si eu am cumparat pufuleti, dar nu am gasit decat un beculet", a spus dezamagit un coleg de grupa de-al lui Robert.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.