Stancu Ogica, acuzat ca ar fi falsificat un bilet de loterie in urma cu circa patru ani pentru a castiga marele premiu de un milion de dolari, a fost prins ieri dimineata, pe o strada din Capitala, conducand un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice. Ogica se afla la volanul unui autoturism Dacia Solenza si a fost oprit pe strada Petre Ispirescu, in sectorul 5 al Capitalei.

Testat cu etilotestul, s-a retinut ca soferul avea o alcoolemie de 0,58 mg/litru. Invitat la IML, Ogica a cerut permisiunea sa-si ia actele din masina. Cand s-a vazut iar la volan, a tasnit fara sa priveasca inapoi spre strada Margeanului. Politistii l-au descoperit insa curand ca pasager intr-un taxi. A fost condus la sediul Brigazii Politiei Rutiere si apoi la IML, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea exacta a alcoolemiei.

Arestat pentru fals in 2001, eliberat in 2003 din penitenciar, Stelian Ogica a continuat sa sustina ca este nevinovat si ca arestarea lui reprezinta o inscenare. El mai este cercetat pentru complicitate la furt calificat si pentru inselaciune, in 1997 el inscenand furtul propriului autoturism Mercedes, pentru a incasa prima de asigurare in valoare de 200 milioane lei, se arata intr-un comunicat al D.G.P.M.B.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.