Chiar daca au trecut 30 de la prima aparitie pe scena, Anca Parghel are aceeasi pofta de cantat. Jazz, pop, opera, latino sau dance...Abordeaza orice.

La inceputul lui decembrie va lansa, impreuna cu Tox Boxer, un nou album, care va cuprinde, dupa cum promite artista, cel putin cinci hituri.

Debordant de vesela. Modesta. Prietenoasa. Lucru rar intalnit la un artist in ziua de astazi, care urmareste doar tinte financiare. Saxofonistul Garbis Dedeian ne-a declarat ca Anca Parghel a facut si face in continuare muzica „cu foarte mare convingere si seriozitate.Nu pentru bani, ci de dragul muzicii". Intr-un interviu acordat suplimentului „Adevarul literar & artistic", Anca Parghel a dezvaluit cateva trucuri de artist: „Eu cand sunt pe scena fac actorie de nu se poate. Ma iubesc oamenii pentru ceea ce le spun (...). Nu ma duc acolo cu niciun fel de fita de mare artist".

Anca ne-a povestit ce face cand nu canta. Ei bine... Taie vita-de-vie, tunde gazonul, brodeaza, picteaza. inainte de concert, nu are vreun ritual anume, sa bea ceai cald, sodou sau sa se roage la vreun talisman. Simplu si fara emotii: „Cobor din avion, ma imbrac in masina si intru pe scena"... Desi locuieste de 10 ani in Belgia, unde este „un om activ", dupa cum spune cantareata, in ultima vreme a stat mai mult prin Romania.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.