Pentru a patra zi a Targului de Carte Gaudeamus, Jurnalul National le pregateste cititorilor mai multe surprize. La standul nostru vor fi organizate mai multe lansari de carte, cap de afis fiind cartea "Prea mult pe repede inainte", semnata de Ralu Filip.
Ziua plina pentru iubitorii de carte incepe la ora 12:00, odata cu lansarea la standul Jurnalului a cartii "Prea mult pe repede inainte". Volumul, ingrijit de Simona Lazar, cuprinde editoriale publicate de Ralu Filip in Jurnalul National, precum si cateva portrete facute de cei care l-au cunoscut pe jurnalist. Despre carte va vorbi directorul Jurnalului National, Marius Tuca. Sunt asteptati de asemenea invitati din partea CNA.

"Prea mult pe repede inainte" aduna texte publicate intre anii 2005 si 2007 in Jurnalul National. Editorialele abordeaza probleme diverse, de la politica si pana la media, neevitand subiectele sociale de interes. Prefatata de Marius Tuca, cartea reflecta o personalitate complexa, implicata, un om care a scris despre oameni cu pasiune, incercand sa transforme lumea, sa o faca mai buna. O marturie impresionanta a fostului presedinte al CNA, un tablou al ultimilor ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.