Sute de sortimente de ciocolata, printre care unele cu ardei iute sau canabis, cafea la kilogram si CD-uri cu muzica variata sint picanteriile unui festival care se desfasoara in acest weekend in Capitala

World Trade Center a organizat la acest sfirsit de saptamina un festival cu vinzare de ciocolata, cafea si ceai, in care sint prezentate sute de sortimente de ciocolata.

La un stand, pe o masa, doua fintini din ciocolata sint inconjurate de fructe sculptate. In fata lor, frigarui cu fructe invelite in ciocolata asteapta sa fie cumparate. Costa 5 lei bucata. Firma respectiva se ocupa cu inchirierea de fintini, care poate sa porneasca de la 250 de euro si sa ajunga la 4.000 de euro. Pentru cei dornici sa le cumpere, fintina mare costa 5.000 de euro, iar cea mica, 3.000 de euro.

O alta fintina, de data asta cu ciocolata calda, in care sint amestecate ananas, pere, smochine, este postata la standul unei firme specializate pe ciocolata belgiana. In meniul standului lor, care a fost cel mai asaltat de vizitatori, apar pralinele, ciocolata alba, martipanul, ciocolata cu cirese integrale, cu orez, coaja de portocala trasa in ciocolata, trufe. Preturile pornesc de la 15 lei suta de grame pina la 17 lei o suta de grame.

Singurul stand de unde se poate cumpara cafea varsata este cel al unei firme straine, care vinde tot soiul de bomboane la cutie (figurine de martipan, ciocolata cu lamiie, cu orez, cu cirese in lichior), importate din Spania, si cafea la suta de grame, din Salvador, Brazilia, Columbia. Suta de grame variaza de la 2,5 lei la 4,5 lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.