Magazinele se pregatesc in aceste zile cu jucarii pentru toate buzunarele, dar surprizele cele mai placute depind de cea mai buna alegere, pe care o vor face parintii .
Peste doua saptamani, Sfantul Nicolae va deschide cea mai bogata luna in surprize placute pentru apropiatii nostri. Evident, copiii sunt principalii beneficiari ai lunii. Jucariile care ii asteapta nu reprezinta doar obiecte propice distractiei lor, ci si tot atatea posibilitati de a invata lucruri noi.

De aceea, nu trebuie sa neglijati faptul ca fiecare jucarie se adreseaza unui copil de o anume varsta. Respectand aceasta regula elementara, nu doar ca ii veti produce copilului o bucurie maxima, dar il veti feri si de eventualele accidente.

An de an, din primele zile ale lunii decembrie, comerciantii de jucarii se intrec in oferte de produse destinate copiilor.

Inca de acum, magazinele de jucarii expun tot felul de jocuri, care ii fac pe micuti sa invete lucruri noi. Leii din plus, de exemplu, dezvolta abilitatile copiilor de a folosi accesoriile de imbracaminte. Telefonul vorbitor promoveaza intelegerea literelor si a numerelor.

Pentru copiii intre 6 si 12 luni, o albinuta de plus care zornaie si o broasca testoasa care merge singura si canta pot fi captivante, ca si catelusul vorbitor. "Copilul imita sunetele scoase de jucarie si se distreaza ascultand-i vocea. De asemenea, cu ajutorul ei, copilul poate invata literele, culorile si chiar partile corpului sau cantece", spune Iuliana Matei, vanzatoare la un magazin de profil.

Masinutele si papusile, in topul preferintelor

In acest sens, va puteti orienta fie catre un set de masinute simple, fie catre masinute care au propriul sunet de motor, ce se activeaza atunci cand copilul agita jucaria. Punand-o jos, masinuta porneste la plimbare. De mii de ani, papusile sunt preferatele fetitelor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.