Politia Capitalei a realizat o harta care poate fi accesata pe pagina de internet a institutiei, unde vor fi furnizate informatii despre cum se circula in Bucuresti, informeaza NewsIn.

Bucurestenii pot afla, incepand de astazi, in timp real, care sunt zonele cu probleme in trafic din Capitala de pe site-ul politiei b.politiaromana.ro. Harta prezinta zonele cu semafoare defecte, cu lucrari in carosabil si interventiile politiei, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

"Prin accesarea oricarui punct de pe harta, orice cetatean poate sa vada problemele legate de circulatia din Bucuresti'', a precizat Ciocan. Harta va avea mai multe puncte, colorate diferit, care indica explicit problemele din trafic. Reprezentantii Politiei Capitalei sustin ca informatiile de pe harta vor fi actualizate si cu ajutorul cetatenilor.

Bucurestenii pot suna astfel, la 9544 unde vor putea anunta problemele care apar in trafic, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.