Scene fierbinti s-au desfasurat in doua biserici din Romania. Un film pentru adulti realizat in lacasuri de cult din Constanta circula pe site-uri din Danemarca si pe pagina Miscarii de Integrare in Absolut de la Copenhaga.

Jurnalistii de la Gardianul au descoperit ca protagonista filmului este o romanca adepta MISA. Secretele Seductiei a fost produs in 2001. Potrivit Gardianul, unele secvente ale filmului au fost filmate la Catedrala Catolica si la Capela Militara din Constanta. Pentru a demonstra ca scenele au fost filmate in biserici din Constanta, jurnalistii au realizat mai multe fotografii in cele doua lacasuri de cult.

In mai multe scene, protagonista - care apare imbracata sumar - se mangaie si viseaza la alesul sau. Femeia este filmata apoi pe plaja unde se intalneste cu un tanar cu care are o aventura.

Preotii care au slujit in anul 2001, anul in care filmul a fost facut, in biserica din Constanta, spun insa ca filmarea nu putea sa fie realizata decat dupa ora 19.00, ora de inchidere a bisericii si ca ei nu si-au dat niciodata acordul pentru o astfel de filmare. Vicarul episcopal din Dobrogea, monseniorul Stefan Ghenta sustine ca nu stia de existenta acesui film si crede ca imaginile sunt create pe calculator.

Replica reprezentantilor MISA vine printr-un comunicat de presa postat pe site-ul organizatiei. Acesta neaga legatura dintre film si MISA, precizand ca organizatia se ocupa numai cu lectiile de yoga si nicidecum productia de filme, de orice fel.

Organizatia sustine ca este vorba despre o incercare de influentare a opiniei publice si a magistratilor inaintea procesului judecat de Tribunalul Bucuresti. Acum 3 ani insa, la descinderile jandarmeriei in zeci de case din Bucuresti si din mai multe orase din tara - cladiri care apartineau MISA, asa-numitele ashram-uri - au fost confiscate tone de casete, carti, reviste pornografice si accesorii care se vand in sex-shop-uri.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.