Ministrul internelor, Cristian David a anuntat ca, in cel mult doua saptamani, in campusul Regie vor functiona o sectie de politie cu un efectiv 54 de agenti si un dispecerat de supraveghere cu camere video, care vor avea ca sarcina observarea si raportarea neregulilor, informeaza NewsIn.

Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David a facut ieri seara, o vizita in Campusul studentesc Regie, pentru a sta de vorba cu reprezentantii Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, despre problemele de protectie civila din campusuri. Studentii i-au trimis, in urma cu cateva luni, o scrisoare ministrului internelor prin care reclama ineficienta politistilor din campusuri.

"Am venit la solicitarea studentilor care au semnalat probleme ale campusului. Impreuna cu conducerea campusului vom reinfiinta o sectie permanenta de politie care va avea la dispozitie 54 de agenti pentru a asigura ordinea publica. De asemenea, asteptam finalizarea centrului de supraveghere si monitorizare a evenimentelor dotat cu camere de supraveghere, prin care se vor semnala cazurile ce tin de competenta sectiei de politie pe care o vom reinfiinta", a declarat David.

Presedintele UNSR, Gabriel Petrea, s-a aratat increzator in promisiunile ministrului de interne si a afirmat ca aceasta actiune este un inceput pentru rezolvarea multitudinii de probleme cu care se confrunta complexul studentesc.

"Campusul se confrunta cu multe alte probleme pentru care speram sa primim sprijinul autoritatilor pentru a le rezolva. Noi am semnalat de mult Primariei sectorului 6 problema celor care locuiesc ilegal in locuintele improvizate dar nu am primit niciun raspuns." a declarat liderul studentilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.