Cinematografia indiana produce anual mai multe filme decat industria Hollywood-ului. Spiritul acesteia este surprins in spectacolul care a facut deja inconjurul lumii, "Bollywood-The Show".
Romania va avea posibilitatea sa descopere pe viu vibratia, dinamismul si spiritul Indiei, prezente si trecute, relevate intr-un nou spectacol de muzica si dans. Productia constituie o incursiune in cei 80 de ani de istorie a filmului indian, descoperind cele mai frumoase scene, cel mai iubite dansuri si cele mai renumite soundtrack-uri. Turneul prin tara va avea traseul Iasi (16 decembrie), Bacau (18 decembrie), Bucuresti (20 decembrie), apoi Brasov, Cluj si Timisoara, pe parcursul urmatoarelor trei zile.
intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul va fi o rememorare a momentelor glorioase ale Bollywood-ului, pe care telespectatorii romani le-au gustat de-a lungul anilor Epocii de Aur. Biletele vor fi puse in vanzare in cursul acestei saptamani, la un pret care variaza intre 35 si 120 RON in tara si intre 50 si 180 RON in Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.