Precipitatiile abundente si vantul puternic au provocat pagube in sapte judete, in ultimele doua zile, potrivit unui comunicat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative, informeaza NewsIn.

Conform raportarilor transmise azi-dimineata de catre institutiile prefectului, din cauza fenomenelor meteorologice caracterizate de precipitatii abundente si vant puternic a fost necesara interventia autoritatilor pentru sprijinirea populatiei in judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Dambovita, Teleorman si Olt.

Oficialii MIRA au mai anuntat ca la nivelul judetului Gorj, ca urmare a precipitatiilor abundente din perioada 18-19 noiembrie, in 18 localitati, au fost afectate 82 de gospodarii. Lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj au intervenit pentru sprijinirea populatiei si inlaturarea efectelor ploilor in orasele Tg. Jiu, Tismana, Turceni si Bumbesti Jiu.

In toate judetele afectate de fenomenele meteorologice, comitetele judetene pentru situatii de urgenta au dispus masuri de interventie pentru protejarea populatiei si de monitorizare a localitatilor care prezinta risc, in ceea ce priveste producerea unor situatii de urgenta.

Ministerul Internelor si Reformei Administrative, prin structurile sale, va continua interventia, cu intreg personalul si tehnica din dotare, pentru inlaturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice si pentru sprijinirea populatiei, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.