Trilogia lui Mircea Cartarescu va aparea intr-o editie de lux.
Orbitorul” lui Mircea Cartarescu, cu toate trei volume intr-unul singur, intr-o editie de lux, o noua carte de Orhan Pamuk, „Fortareata alba”, „Paria” lui Pascal Bruckner, alte perle ale tranzitiei adunate de Radu Paraschivescu in „Mi-e rau la cap, ma doare mintea”, „Mostenitoarea taramului pierdut”, de Kiran Desai, „Urcarea muntelui”, de Ileana Malancioiu, „Calomniile mitologice” ale lui Octavian Paler, editarea raportului Tismaneanu, noi dezvaluiri din „Jurnalul secret” al lui Alex. Stefanescu, iata cateva noutati editoriale care nu trebuie ratate la Targul de Carte Gaudeamus, care incepe maine, de la ora 11.00, la Romexpo.

Editia a XIV-a a targului, care se va desfasura in Pavilionul Central de la Romexpo din Bucuresti, va gazdui anul acesta nu mai putin de 450 de expozanti, pe o suprafata de 10.000 de metri patrati.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.