Aparitia in presa a informatiilor despre tanarul cautat de politie, ca principal suspect de comiterea mai multor omoruri, a facut posibila prinderea lui la Busteni
Patronul unei stane din Piatra Arsa a vazut fotografia suspectului intr-un ziar si l-a recunoscut pe cel care se refugiase de doua zile la ferma de animale a unui localnic, Sorin Urzica, alias "Florin din Husi". Cel despre care procurorul-"pensionar" Sorii Nicolae din Ploiesti n-a vrut sa scoata un cuvant la presa, pentru ca jurnalistii ar strica ancheta, a fost, iata, prins cu ajutorul ziaristilor ieri-dimineata, in jurul orei 7:30. "L-am capturat la o stana de pe raza orasului in cartierul Piatra Arsa, am primit informatii de la un localnic care a vazut poza suspectului intr-un ziar si dupa toate semnalmentele el era. Nu a opus rezistenta si a negat totul, nu a recunoscut nimic", a declarat comisarul Cristian Iordache, seful Politiei Busteni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.