Ministrul Internelor a incercat vineri, fara succes, sa convinga Primaria Capitalei sa sisteze lucrarile in carosabil in perioada sarbatorilor de iarna
Ministerul Internelor cauta solutii pentru fluidizarea traficului in perioada sarbatorilor de iarna. Primele masuri au fost luate vineri, cind numarul agentilor care dirijeaza circulatia in Bucuresti a fost dublat. Tot vineri s-au constituit sase unitati speciale care sa intervina in timp util atunci cind cele 50 de intersectii cu probleme din Bucuresti se aglomereaza ori in momentul in care soferii semnaleaza problemele de trafic la numarul de telefon 9544.

Masurile au fost anuntate de ministrul Internelor, Cristian David, care a detasat din provincie in Bucuresti, pina dupa sarbatori, 60 de politisti. David a mai anuntat ca a cerut Primariei Capitalei, in urma unei intilniri cu reprezentantii acestei institutii, sa finalizeze lucrarile la carosabil pina la 15 decembrie, ori in caz contrar sa le stopeze, pentru ca de la aceasta data traficul in Bucuresti va fi cu mult ingreunat. David a mai cerut Primariei Capitalei sa izoleze, pe durata sarbatorilor de iarna, toate santierele in lucru si sa limiteze accesul masinilor de mare tonaj pe strazile si bulevardele bucurestene. Solutii gasite de David ar mai fi sincronizarea semafoarelor si circulatia pe o banda speciala a mijloacelelor de transport in comun, ambulante sau taximetre ori monitorizarea computerizata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.