Sfarsit de saptamana de miere pentru un cuplu proaspat casatorit din Penitenciarul Bucuresti-Jilava. Deoarece noile reglementari in domeniu prevad si momente intime intre detinuti si miresele lor, conducerea inchisorii le-a pus la dispozitie un apartament nuptial pentru 48 de ore.

La acest lucru, cei doi indragostiti au dreptul doar o data in viata. Apoi, ei pot beneficia de cate doua ore de intimitate pe luna.

Elena si George sunt un cuplu de sapte ani. Au doi copii impreuna, dar nu apucasera sa se casatoreasca. Acum ei au spus 'Da' in inchisoare. Ca atare, penitenciarul le-a pus la dispozitie apartamentul nuptial pentru un intreg sfarsit de saptamana, fara sa fie deranjati de personalul inchisorii.

George a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru talharie, fapta pe care sustine ca nu a comis-o el. Din pedeapsa a ispasit un an.

Administratia penitenciarului sustine ca detinutii care sunt deja casatoriti de cel putin un an beneficiaza de vizite intime ale sotiilor, cate doua ore o data la trei luni, dar sa nu fi avut abateri disciplinare. De cand a intrat in vigoare noul regulament privind executarea pedepselor, numarul cererilor pentru astfel de momente a crescut simtitor.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.