Confuzie penibila in Italia, unde actrita Laura Vasiliu a fost luata drept infractoare. Persoana cautata de carabinieri are acelasi nume cu actrita din filmul "432", al lui Cristian Mungiu.
Aflata in Italia, pentru a juca rolul unei imigrante din Romania, actrita Laura Vasiliu a fost confundata cu o infractoare.

Actrita Laura Vasiliu, protagonista filmului „4 luni, 3 saptamini si 2 zile”, al lui Cristian Mungiu, film premiat anul acesta cu Palme d'Or, la Cannes, a fost confundata cu o infractoare, la Torino, unde joaca rolul unei imigrante romance, intr-un rol principal. Dupa ce a refuzat sa deschida usa camerei in care era cazata, carabinierii italieni au deschis-o cu forta, la ora 2.00, marti noapte, i-au facut perchezitie si erau pe punctul de a-i pune si catusele. Contractul semnat cu casa de productie Bianca Film, pentru care actrita lucreaza, i-a determinat in cele din urma pe politistii italieni sa inteleaga faptul ca au facut o confuzie si sa-si ceara scuze.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.