"O adevarata diva este aceea care aduce scena cu ea oriunde s-ar afla", isi incepe articolul de marti, Joshua Kosman, cunoscutul critic muzical al cotidianului "San Francisco Chronicle".

"Cand soprana romana Angela Gheorghiu intra intr-o incapere, chiar daca este doar o sala de restaurant, nu te poti abtine sa nu te uiti dupa cortina, caci are acea vraja ce transforma totul din jur intr-un teatru in miniatura".

Vocea fantastica, prezenta scenica, dar si un anume vino-ncoa al sopranei romane au fermecat nu numai Europa, ci si pretentioasa America. Astfel, critici de marca ai muzicii clasice au prezentat-o intr-o lumina favorabila, remarcandu-i magnetismul si carisma.
Vraja muzicii ei va rasuna, in sfarsit si la Opera din San Francisco in cadrul prezentarii operei "La Rondine" a faimosului Puccini.

Angela Gheorghiu va veni si in Romania, in apropiere de Craciun, pentru a aduce putin din magia vocii ce a incantat o lume intreaga si a facut tenori de renume mondial sa nu cante fara prezenta ei eterica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.