Un bucurestean de 54 de ani a murit ieri dupa-amiaza langa Televiziunea Romana. Barbatul, Bunea Teodor Emilian, a cazut ca secerat pe marginea trotuarului si a zacut acolo aproape doua ore, pana au sosit reprezentantii Institutului de Medicina Legala din Bucuresti. Trecatorii s-au adunat in jurul victimei si se uitau ca la urs. Nimeni nu facea nimic, iar politistii sositi la fata locului pazeau cadavrul... din masina.

Decesul a fost constatat de un echipaj al ambulantei, care a declarat ca, dupa toate probabilitatile, barbatul a suferit un stop cardiac. Cei de pe ambulanta l-au tarat pe barbat la marginea trotuarului si l-au lasat acolo. Dupa o ora si jumatate, a sosit si echipajul de la Institutul Medico-Legal, care a ridicat cadavrul. Politistii au gasit asupra victimei un telefon mobil, de pe care acesta isi apelase sotia chiar inainte de a muri. Ei au apelat ultimul numar de pe mobilul lui Bunea Teodor si, astfel, au anuntat-o pe sotia acestuia. Cauza decesului va fi stabilita cu exactitate in urma necropsiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.