35.000 de fani din intreaga tara au venit la concertul trupei germane.

Piata Mare din Sibiu s-a umplut sambata seara pana la refuz cu fani ai trupei germane Scorpions veniti sa ii asculte pe Klaus Meine si colegii sai. Peste 35.000 de oameni, veniti din toate colturile tarii, au indurat temperatura de minus cinci grade Celsius.

La inceputul concertului, inghesuiala la intrarea in Piata era atat de mare incat oamenii au inceput se calce in picioare, la propriu, in incercarea de a ajunge la o zona cu vizibilitate mai buna. Fortele de ordine imprastiate prin multime nu au putut face nimic. Unei fete i s-a facut rau si a fost cu greu scoasa din multime de prietena ei. Doi gardieni publici aflati in apropiere s-au uitat la ea, apoi au hotarat ca este vorba de "coma alcoolica" si au plecat mai departe.

Sacrificiul fanilor si inghesuiala nu au fost insa in zadar. Timp de doua ore, trupa Scorpions a facut spectacol. Spectatorii au cantat si chiar au plans la unele dintre cantece. "O sa imi amintesc aceasta zi multa vreme. Nu credeam ca ii voi vedea la Sibiu. A fost foarte frumos, dar acum nu stiu ce voi face ca sa ajung acasa. Am venit cu ocazie si nu avem pe nimeni la Sibiu. Va trebui sa gasim ceva sa ne intoarcem", a spus Felicia M., o studenta la Arhitectura, venita din Cluj pentru concert.

In ciuda frigului patrunzator, tinerii au ramas in piata pana la final. Unii si-au facut fotografii, au baut, au cantat, iar altii si-au sunat prietenii pentru a-i "conecta" si pe ei la concert, lucru pe care il puteai ghici dupa mainile inclestate pe telefoanele mobile intinse in aer.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.