Vineri seara, sala de bal a Palatului Bragadiru s-a umplut cu citeva sute de spectatori, care au participat la experimentul urban din cadrul Festivalului SoNoRo.
„Anotimpurile“ lui Vivaldi si „Anotimpurile“ lui Piazzolla: aceasta a fost propunerea de vineri a muzicienilor de la Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo. O propunere care, masurata in ropote de aplauze si strigate de „bravo“, a fost foarte pe gustul publicului. Mai mult decit celelalte evenimente din cadrul SoNoRo, cel de vineri seara a fost marele experiment urban: pe linga alaturarea elocventei muzicii baroce cu jinduirea tangoului argentinian, alegerea salii de bal a Palatului Bragadiru a fost mai mult decit inspirata. Cele citeva sute de spectatori, in cea mai mare parte tineri, au apreciat libertatea de a se putea misca prin sala in timpul concertului, in lipsa obisnuitelor rinduri de scaune, atit de specifice unui concert de muzica clasica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.