CFR Calatori va implementa sistemul de rezervare on-line la sfarsitul anului 2008, calatorii urmand sa-si faca rezervarea direct de acasa, a declarat azi, pentru Rompres, directorul de marketing al companiei, Adrian Vlaicu, in cadrul unui seminar international dedicat infrastructurii.

'Acest sistem va fi implementat in totalitate la sfarsitul anului viitor, adica pasagerii vor putea face rezervare de acasa iar cu aceasta vor primi biletul la casele de bilete de la gara', a spus reprezentantul CFR Calatori.

Acesta a precizat ca, initial, biletele vor putea fi rezervate prin agentiile de turism, urmand ca in ultima faza a proiectului acestea sa poata fi achizitionate si de la controlorii de tren.

'Acestia vor avea un aparat prin intermediul caruia vor putea sti cati pasageri sunt si se va putea cumpara biletul direct, asa cum se intampla si in occident', a spus Adrian Vlaicu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.