Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben potrivit careia, de sambata pana luni, in toate regiunile tarii, vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare si mixte, iar vantul va prezenta intensificari putand ajunge la viteza de 100 kilometri/ora.

Astfel, de sambata dimineata, de la ora 6.00 si pana luni, la ora 12.00, in toate regiunile, vantul va prezenta intensificari si temporar vor fi precipitatii, predominant sub forma de ninsoare in nordul si centrul tarii si mixte in restul teritoriului, informeaza NewsIn.

De asemenea, ANM anunta ca in zonele montane ninsorile vor fi mai consistente si viscolite iar vantul va sufla tare, cu viteze de 80-100 kilometri pe ora.

Atentionarile meteorologice cod galben inseamna ca fenomenele meteorologice prognozate sunt obisnuite pentru zona respectiva, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati, existand chiar risc de cresteri de debite si niveluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.