Locuitorii din zona soselei Oltenitei vor trebui sa indure si peste iarna traficul aglomerat, mizeria, noroaiele si materialele de constructie lasate pe strada de constructori. Lucrarile se vor termina abia la anul, desi edilii anuntasera ca termen de finalizare 2 noiembrie a.c
Acest termen nu va putea fi respectat pentru ca primaria nu a pus la dispozitia constructorilor tot frontul de lucru, dupa cum justifica Gh. Udriste, directorul Directiei Transporturi din Primaria Capitalei.

Trotuarele, pline de gropi si pamant

Pietonii deja s-au saturat sa mearga pe trotuarele in mare parte distruse, pline de pamant si de gunoaie. Ei sunt nevoiti sa ocoleasca santurile sapate de cei care lucreaza la retelele edilitare din subteran, iar atunci cand ploua noroaiele sunt la ordinea zilei. Daca trotuarele arata ca dupa razboi, in schimb constructorii se pot mandri cu noile borduri instalate in jurul copacilor, pe anumite portiuni langa linia de tramvai sau la marginea trotuarelor. Nici macar acestea nu au fost schimbate in totalitate, pe anumite portiuni ramanand inca cele vechi. In zona cuprinsa intre Piata Eroii Revolutiei si Piata Sudului, pe spatiile verzi din jurul pomilor au fost depozitate bordurile vechi, dupa ce au fost montate cele noi. Oamenii se plang ca s-au saturat de lucrari si asteapta ca acestea sa fie gata cat mai repede.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.