Pe ideea lecturii la pret redus, tirgul Kilipirim a venit la Bucuresti, ca si in celelalte patru editii, cu volume la pret unic si reduceri de pina la 50%. Editurile nu si-au lasat acasa nici colectiile din 2007.
Pina pe 11 noiembrie, romanii cititori isi pot cumpara cu 5 sau chiar 3 lei ghiduri de buzunar, carti de dragoste, SF-urile lui Philip K. Dick sau romanele Margueritei Yourcenar. A cincea editie a tirgului de carte, muzica si film Kilipirim, organizata de X PO NOI la Sala Dalles, a debutat marti, facind oferta piperata a marilor edituri accesibila si pentru cei cu buget redus pentru lectura.

Cartile cu pret unic se vind cel mai bine la Kilipirim, povestesc vinzatorii de la standuri dupa o zi de tirg. Editura Humanitas are doua standuri, unul in care se comercializeaza carti cu preturi unice si unul in care se vind carti cu discounturi. Cu 3 lei, vizitatorii pot achizitiona, spre exemplu, „Ziaristi batuti, ziaristi amenintati“, a lui Madalin Bot, sau unul dintre titlurile Colectiei „Humanitas practic de buzunar“, precum „Nu faceti ce vi se spune. Mic ghid pentru angajati“ sau „Cum gasesti adevarata dragoste“. In categoria 5 lei se incadreaza „Ori la bal, ori la spital“ a lui Bebe Mihaescu, dar si editia a doua a romanului Margueritei Yourcenar „Alexis sau tratat despre lupta zadarnica“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.