Bucurestiul are inca o institutie in care "timpul se masoara cu alt fel de ceasornice"
Teatrul Metropolis s-a deschis oficial in prima zi a acestei luni cu un spectacol special care a reunit scene din premiera "Jazzy Tarot", un recital al actritei Maia Morgenstern, alaturi de muzicianul AG Weinberger, si un moment artistic sustinut de soprana Leontina Vaduva si tenorul Nagy Robert. Mari personalitati ale teatrului au venit sa ia parte, alaturi de directorul institutiei, George Ivascu, la intrarea in scena a noului teatru, a carui panglica a fost taiata de Radu Beligan, care a subliniat ca, desi este subintitulat teatrul tinerilor, Metropolis este totusi deschis tinerilor de orice varsta "pentru ca in arta timpul se masoara cu alt fel de ceasornice".

Gala de deschidere s-a intins insa pe parcursul a patru seri speciale, pe 2 noiembrie avand loc spectacolul "Eseuri despre banalitatea raului" in regia lui Mihai Maniutiu, avandu-i in distributie pe Mariana Mihut, Mircea Albulescu, Marian Ralea si Claudiu Bleont. In cea de-a treia zi, s-au desfasurat doua spectacole "Nijinski" realizat de Ema Nicola si Malina Andrei, si "Peste cu mazare" recitalul extraordinar al Olgai Tudorache si al Tamarei Cretulescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.