Piesa „Ce zile frumoase“ din cadrul Modulului International al Festivalului National de Teatru (FNT), o productie a unui teatru german, este o dramatizare fara priza la public.
Spectacolul „Ce zile frumoase“, de Samuel Beckett, a fost interpretat la Teatrul National din Bucuresti duminica si luni de o trupa a Kleines Theater Kummerspiele Landshut. Piesa, care dureaza aproape doua ore, cu pauza, este un adevarat tur de forta pentru actrita Magda Stief (Winnie) si, intr-o anumita masura, si pentru public: calitatile spectacolului, reale si insemnate, nu vin din acele zone care sa tina spectatorul „in priza“. Montarea, ce ii apartine lui Sven Grunert, se vrea o parabola a conditiei umane, fragila, condamnata la singuratate si adesea la neputinta in fata experientelor-limita. Actrita Magda Stief monologheaza pe parcursul intregii piese fara sa dea semne de oboseala, cu o dictie fara cusur si dovedind ca stapineste o versatilitate a mimicii pe masura.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.