Preotul Gheorghe Ardelean, din comuna Munteni Buzau, judetul Ialomita, este urmarit penal pentru trafic de persoane, dupa ce a pacalit 52 de enoriasi
Politistii din cadrul Serviciului de combatere a criminalitatii organizate Ialomita fac cercetari intr-un dosar penal ce-l are drept protagonist pe un slujitor al Domnului.

Preotul a intrat in vizorul politiei dupa ce a trimis in Spania 52 de persoane pentru a munci fara forme legale. Beneficiind de increderea oamenilor in haina preoteasca, Gheorghe Ardelean, preot in comuna ialomiteana Munteni Buzau, i-a convins usor pe mai multi sateni din Cocora, Colilia si Reviga ca, in schimbul a 150 de euro transportul, isi pot gasi lesne de munca pe plantatii de citrice din Spania, pentru cel putin 30 de euro pe zi. Atrasi de mirajul unui loc de munca, oamenii s-au trezit insa dati pe mana unei retele de cetateni romani de etnie rroma ce actioneaza in zona Almeria.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.