Vremea frumoasa de toamna tarzie ne paraseste in urmatoarele zile. Meteorologii au emis ieri o avertizare cotata cu cod galben de frig in toata tara
Astfel, in intervalul 5 noiembrie, ora 0:00, 6 noiembrie, ora 21:00, vremea se va raci accentuat in Romania, devenind deosebit de rece pentru inceputul lunii noiembrie. Valorile de temperatura vor fi cu 8... 10 grade sub mediile climatologice normale. Astazi se vor semnala precipitatii temporare, mai ales sub forma de ninsoare, in Transilvania si Moldova si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in regiunile sudice. Vantul va prezenta intensificari in zonele din estul si sud-estul teritoriului national. Totodata, la munte va ninge, iar vantul va sufla tare si, ca urmare, va viscoli ninsoarea. Si locuitorii Capitalei au posibilitatea ca in seara aceasta sa se bucure de primii fulgi de nea. Insa astazi mercurul termometrelor nu va depasi 5 grade Celsius, destul de frig, asa ca nu uitati sa va imbracati corespunzator, dar si sa luati umbrela de acasa! Inceputul acestei saptamani va aduce si primele temperaturi negative, ce se vor inregistra dimineata in majoritatea regiunilor tarii. Vestile de la specialisti nu sunt foarte optimiste. Astfel, desi de marti noaptea este posibil ca vantul sa nu mai aiba intensificari, de miercuri este posibil ca vremea sa continue sa se raceasca accentuat, iar aria precipitatiilor sub forma de lapovita si ninsoare sa se extinda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.