O asigurare de viata poate oferi multe avantaje atat pentru asigurat cat si pentru familia acestuia in situatia producerii unor evenimente nedorite
Pentru aceasta, insa, viitorul asigurat trebuie sa fie foarte atent la avantajele si dezavantajele unui astfel de produs. Reprezentantii societatilor de profil recunosc ca, pentru asigurarile de viata clientii preferati sunt tinerii, sanatosi, cu un ritm de viata “normal” (fara riscuri majore in activitatea de zi cu zi).
Dupa alegerea asiguratorului, clientul trebuie sa aiba o prima discutie cu brokerul, care cuprinde, in general, intrebari despre viata asiguratului, astfel stabilindu-se mai multe detalii ce tin de personalizarea asigurarii. “Cu cat un client are o viata mai alerta si isi asuma mai multe riscuri practicand anumite activitati ce-i pot periclita sanatatea cu atat prima de asigurare este mai scumpa. In general aceste asigurari se fac pentru persoanele tinere la ele tinandu-se cont de activitatile zilnice ale potentialului client”, ne-a spus Monica Safcencu, director de vanzari Allianz Tiriac pe regiunea Bucuresti.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.