In anchetarea cazului celor doi tineri gasiti morti, miercuri dupa-amiaza, legati unul de celalalt cu un lant, dupa ce au cazut de pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, ipoteza cea mai vehiculata este cea a sinuciderii.

Asupra celor doi tineri au fost gasite cinci bilete din care reiese ca moartea lor ar fi fost un act voit. De asemenea, biletele scot in evidenta motivele gestului celor doi si scuzele pentru apropiatii lor, a declarat astazi Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Potrivit continutului biletelor, cei doi s-au aruncat de pe bloc ca sa ajunga "intr-o lume mai buna". Ei au indicat in bilete ziua de 30 octombrie ca fiind potrivita pentru "calatorie" si au transmis celorlalti sa nu faca la fel. Ancheta a mai stabilit ca cei doi tineri au consumat bauturi alcoolice in ziua in care si-au pus capat zilelor, informeaza NewsIn.

Potrivit lui Christian Ciocan, incidentul a fost anuntat miercuri, in jurul orei 15.45, la Dispeceratul 112, dupa ce locatarii blocului N6, situat pe strada Trapezului din Sectorul 3, i-au gasit pe cei doi, unul pe copertina aflata deasupra unei scari a blocului, iar pe cel de-al doilea atarnat de un lant pana aproape de pamant. Tinerii s-au legat de gat unul de celalalt cu ajutorul unui lant, iar dupa primele cercetari, aceasta a fost modalitaea pe care au ales-o tinerii pentru a se sinucide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.