Pentru una dintre cele mai macabre sarbatori ale anului, Galeria Windup aduce un cortegiu de artisti dedicati fiorului morbid si spaimei de moarte.
„Something Wicked This Way Comes“ este un roman scris de Ray Bradbury in 1962. Intr-un top al romanelor si povestirilor preferate de horror, Stephen King il asaza pe locul unu. Mai recent, cu ocazia Halloweenului, in Mesa/Arizona, la Galeria Windup s-a deschis expozitia cu acelasi nume, reunind peste 48 de artisti internationali cu peste 105 lucrari de arta. Exista lucrari de ulei si acrilic pe lemn sau pinza, mixed media, carbune pe hirtie sau placi de skateboard.

Starurile pop ale filmelor horror clasice din anii '30 sint celebrate de Mike Bell cu Lounge Lizard 1. Monstrul Frankenstein cu unghii negre si rever de leopard bintuie lounge-urile si cluburile de noapte hollywoodiene, testind cocktailuri Zombie. „We Accept You“ de Jason Rudolph Pena face trimitere la monstrii adevarati de circ folositi de regizorul Tod Browning in „Freaks“ (1932).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.