Detalii noi in cazul tragicului eveniment ce a avut loc ieri, in sectorul 3 al capitalei. Doi tineri si-au pierdut viata dupa ce, aparent s-au aruncat de pe un bloc de 10 etaje, legati cu lanturi unul de celalalt.

Vecinii celor doi tineri spun ca acestia proveneau din familii dezbinate. Unul dintre ei locuia cu bunica sa, tatal fiind in inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa pentru viol, iar mama este plecata la munca pe un vas de croaziera. Celalalt tanar, spun oamenii, locuia cu mama sa, insa parintii erau divortati.

Prietenii celor doi spun ca l-au auzit pe unul dintre tineri spunand ca vrea sa se omoare si sunt convinsi ca totul a fost planuit in detaliu. Se pare ca acesta ar fi incercat sa se angajeze la o firma de paza, insa a picat testul psihologic, ceea ce l-a afectat foarte tare.

In plus, tanarul obisnuia sa ia droguri, mai spun cunoscutii. Politistii asteapta rezultatele autopsiei care a fost efectuata astazi.

Potrivit Institutului de Medicina Legala, tanarul despre care se spune ca lua droguri avea pe mana semne de intepaturi, care ar putea proveni de la o seringa.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.