Circulatia pe DN 71, in dreptul localitatii dambovitene Nucet a fost oprita astazi, in jurul orei 10.15, timp de aproape doua ore, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua tiruri, informeaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan a declarat, ca un tir a intrat in depasire si a izbit un alt tir ce mergea regulamentar. In urma impactului soferii, dintre care unul se afla in stare grava, au ajuns la Spitalul Judetean Targoviste.

Potrivit sursei citate, DN 71 a fost blocat pe ambele sensuri pana in jurul orei 12.00, cand circulatia a fost reluata pe sensul de mers Targoviste-Bucuresti.

Soferii pot folosi cel putin o ruta ocolitoare si anume DJ 711 Buftea-Baleni-Targoviste, informeaza de asemenea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.