Supraincarcarea stalpilor cu cabluri, dar si inconstienta unor constructori care lucreaza la santierele stradale pun in pericol viata bucurestenilor chiar si atunci cand nu e furtuna

Zicala "Ai grija sa nu-ti cada o caramida in cap" este perfect valabila in Bucuresti in varianta "Ai grija sa nu-ti cada un stalp in cap". Ieri seara, doi stalpi au cazut din senin peste doua autoturisme.

Unul, in cartierul Titan, pe Strada Prevederii, altul, in zona Basarab, pe Soseaua Orhideelor. In cel de-al doilea caz a fost si o victima, o femeie care, in urma prabusirii stalpului peste masina in care era, a ajuns in stare grava la spital.

Marti seara, soferul unui autoturism astepta linistit, pe Soseaua Orhideelor, la semafor culoarea verde. Deodata, un stalp a cazut peste masina, lovind-o grav pe pasagera din dreapta soferului. Martorii spun ca de vina ar fi muncitorii care lucreaza la Pasajul Basarab si care ar fi sapat fara noima in apropierea stalpului, afectandu-i stabilitatea.

Chiar si ieri, incidentul nu a putut fi lamurit de catre autoritati. Responsabilii din Primaria Capitalei spun ca in zona este organizare de santier, si cum accesul masinilor este restrictionat, autoturismul in cauza n-ar fi trebuit sa fie acolo.

Totusi, din primele investigatii reiese ca stalpul care a cazut pe masina urma sa fie scos pentru a pregati terenul pentru constructia pasajului de la Basarab. In timp ce pasagerul din dreapta soferului este ranit grav, Sectia 20 Politie a emis pana acum doar o autorizatie pentru repararea masinii avariate. Prefectura Capitalei anunta si ea ca politia face cercetari pentru a stabili cauzele accidentului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.