Primarul Adriean Videanu a anuntat lucrarile care vor strangula circulatia rutiera anul viitor .

Bucuresteni, pregatiti-va! Nici anul viitor nu vom scapa de cosmarul traficului in Capitala. Vestea ne-o da chiar primarul Capitalei, care sustine ca, pe langa alte santiere deschise pe strazi, in 2008 se va da startul si lucrarilor pentru culoarul Buzesti-Berzei-Uranus. "Aceasta zona va fi mult mai dificila decat acum. Timp de doi, trei ani cat vor dura lucrarile, traficul, si asa greoi, va fi restrictionat", spune Videanu.

Lucrarile din zona Uranus au fost deja atribuite si pot incepe in orice moment, iar pentru reorganizarea intersectiei de la Razoare a fost declansata procedura de atribuire a lucrarilor.

In plus, calvarul de pe Soseaua Colentina este departe de a fi incheiat, pentru ca vor incepe in scurt timp lucrarile pentru pasajul suprateran care va traversa intersectia de la Doamna Ghica. Si pentru ca nimeni sa nu spuna ca a fost luat prin surprindere, Administratia Strazilor a inceput deja lucrarile de modernizare a strazii Doamna Ghica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.