Sase angajati ai Sectiei Vopsitorie din cadrul Uzinei Automobile Daewoo Craiova au fost intoxicati cu gaze, in urma unui incendiu, iar unul dintre angajati a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova pentru ingrijiri speciale, informeaza NewsIn.

Directorul de Relatii Publice al Daewoo Automobile Craiova, Valeriu Garlea a declarat ca acest accident este unul minor, care nu a afectat activitatea intregii sectii si ca pompierii si politistii incearca sa stabileasca cauzele incendiului.

„Este un incident pe care, deocamdata, il pot caracteriza ca fiind minor. Acesta s-a petrecut la una dintre instalatiile tehnologice in Sectia de Vopsitorie. Au existat cateva cazuri de intoxicatii cu gaze, dar nu a fost necesara transportarea angajatilor la spital deoarece acestia au primit primul ajutor de la medicii nostrii”, a declarat oficialul Daewoo.

Desi Valeriu Garlea a sustinut ca niciunul dintre angajatii intoxicati nu a necesitat transportul la spital, Nicolae Stanescu, in varsta de 38 ani, a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean pentru Urgente Craiova, fiind intoxicat cu fum, potrivit unor surse medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.