In Spania se pregateste un film despre o presupusa poveste de dragoste intre celebrul poet spaniol si marele artist suprarealist, oficial legati de o strinsa prietenie.
Regizorul englez Paul Morrison a dezvaluit ziarului „The Observer” ca va realiza o coproductie hispano-britanica intitulata „Little Ashes”. Povestea plasata in Madridul anilor 20 se vrea o fina explorare a intensei prietenii dintre protagonistii sai, Dalí, Lorca si cineastul Luis Bunuel.

Filmat mai ales in Barcelona, cu un buget modest de doar doua milioane de euro, „Little Ashes” va arata cum relatia dintre pictor si poet, inceputa ca o prietenie, va deveni „tot mai „intima cu timpul, evoluind spre un nivel fizic”, dupa cum a explicat scenarista Philippa Goslett. Insa relatia nu a fost consumata: „Dalí a afirmat ca au incercat sa transforme apropierea lor in raport fizic, insa ca au renuntat pentru ca il durea. Tinind cont de enormele inhibitii ale lui Dalí, nici nu e de mirare”, a adaugat Goslett pentru „The Observer”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.