Autorul francez Frdric Beigbeder a fost, ieri, la Bucuresti pentru lansarea ultimei sale carti: "Iarta-ma!... Ajuta-ma!..." si premiera filmului „99f” lansat in Franta luna trecuta. Pentru mai multe detalii despre film accesati: http://www.99francs-lefilm.com/.
Considerat de “Magazine litteraire” "cel mai bun roman al lui Beigbeder de pana acum", "Iarta-ma!... Ajuta-ma!..." este o continuare a romanului "199 000 lei"/ "99 francs", cu acelasi personaj, Octave Parango, care iese din inchisoare pentru a se ocupa de campania publicitara a partidului comunist din 2002 si a anima o emisiune de 99 de zile. Fascinat de Rusia, Octave accepta meseria de "talent scout", mai exact el racoleaza fetiscane, posibile top modele pentru campaniile publicitare din Franta. Platit de o agentie de manechine, Octave abordeaza cele mai "bune" fete, pentru a le alege pe acelea, putine, care devin etalon de frumusete in revistele mondene.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.