Peste o suta de companii nationale si multinationale prezinta o oferta de peste 2.500 de locuri de munca vacante la targul de slujbe "Angajatori de top", care se desfasoara astazi si maine la Sala Palatului, iar cele mai multe posturi sunt pentru ingineri, specialisti in IT sau in vanzari.

La cea de-a treia editie a targului, care se desfasoara in aceste zile la Bucuresti, 27 de companii isi fac cunoscuta oferta si prezinta facilitatile de avansare in cariera, informeaza NewsIn.

"Oferim cursuri de pregatire si de specializare pentru tinerii care vor, intr-adevar, sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu, de aceea este foarte important ca cei care depun CV-uri sa fie foarte hotarati si sa ne demonstreze ca vor sa lucreze la noi", a spus reprezentantul unei companii petroliere.

"Foarte importanta pentru noi este si pregatirea academica a candidatilor, in special cea din strainatate, iar compania noastra ofera si programe de repatriere pentru cei care au studiat in strainatate. Adica le oferim angajatilor nostri ocazia sa castige la fel de mult si sa lucreze la aceleasi standarde ca la oricare alta companie din strainatate".

Firmele participante incearca sa-si atraga viitorii angajati cu diferite cadouri de la pixuri, carnetele si calendare promotionale pana la dispozitive portabile de stocare a datelor sau mostre din articolele produse de companiile respective (cosmetice sau detergenti).

"Este intr-adevar mai atractiv pentru cei care vin sa-si gaseasca un loc de munca daca le si oferi ceva de care au nevoie. Pe de alta parte, insa, asta nu reprezinta si garantia ca va fi angajat", a precizat reprezentantul unei firme de produse cosmetice.

Targul de slujbe reprezinta o ocazie pentru cei care vor sa lucreze intr-o mare companie sa se intalneasca cu reprezentantii acesteia, dar firmele participante la eveniment fac si recrutare online, toti cei interesati pot trimite CV-uri pe adresele de mail disponibile pe paginile de internet ale companiilor. Totodata, organizatorii targului au pus la dispozitia celor interesati un site, www.hippo.ro, unde candidatii pot accesa slujbele disponibile in companii nationale si multinationale.

"Angajatori de top" a ajuns la a treia editie in Bucuresti, iar la inceputul lunii octombrie a avut loc si prima editie de la Timisoara. La evenimentul de la Timisoara 4.500 de studenti si tineri si-au cautat o slujba.
La editia din primavara a targului din Bucuresti, au participat peste 13.000 de tineri, iar 2.000 au depus CV-uri pentru angajare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.