Membrii Pink Martini s-au declarat foarte incantati de invitatie si au marturisit ca o vor onora cu mare placere dupa spectacolul pe care il vor sustine la Sala Palatului in aceeasi seara, incepand cu ora 20.30. “Micuta orchestra” nu va concerta la bal, ci va participa doar in calitate de invitat.

Organizat de Asociatia Ovidiu Rom, a carei cofondatoare este Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, Balul de Caritate de Halloween a ajuns deja la cea de a treia editie. Evenimentul isi propune sa aduca in atentia publicului programul Fiecare Copil in Scoala, care are ca obiectiv integrarea tuturor copiilor din Romania in sistemul educational, indiferent de etnie sau statut social.

Balul de Halloween este principalul eveniment de strangere de fonduri pentru programele desfasurate de Ovidiu Rom. In acest an asociatia se bucura de sprijinul Angelinei Jolie, care a donat un colier Bvlgari din aur de 18 kt si al Umei Thurman, care a donat o geanta din piele de piton, primita cadou cu ocazia sarbatoririi a 45 de ani de activitate a designerului Valentino. Cele doua obiecte vor putea fi achizitionate la licitatia din cadrul evenimentului.

Pentru concertul Pink Martini de sambata, de la Sala Palatului, mai sunt disponibile doar bilete de 60 de lei, celelalte categorii fiind epuizate. Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta.