Politistul Cristian Cioaca crede ca sotia sa, avocata Elodia Ghinescu, i-ar fi pregatit o inscenare privind implicarea sa intr-o oripilanta crima, inspirandu-se din filmul ei preferat, „The Fracture”, in care Anthony Hopkins joaca rolul principal.

Cioaca a depus la Parchetul General o serie de e-mailuri ale avocatei, precum si o copie a acestui film, tocmai pentru a arata procurorilor “radiografia interioara” a Elodiei, lupta care se da in interiorul ei, scriu jurnalistii de la „Gandul”.

De la venirea sa din Dubai, Elodia se simtea, in opinia avocatului lui Cristian Cioaca, inselata atat de SPP-ist, cat si de sotul sau care incepuse o alta relatie. Potrivit avocatului lui Cioaca, acest film a fost trimis prin e-mail si SPP-istului. Politistul considera ca filmul se asemana cu cazul sau doar dintr-un anumit unghi. El spune ca, desi crima din film este una reala, Elodia - fiind o persoana cu multa imaginatie - a incercat sa regizeze si in viata de zi cu zi realitatea aceleiasi crime perfecte, motivul fiind razbunarea pe sotul sau care dorea sa divorteze.

Avocatul lui Cioaca a declarat pentru „Gandul”, ca cele doua povesti nu prea seamana, dar a precizat ca legatura pe care a vazut-o este una care tine de comportamentul personajelor. Si sotul din film si Elodia Ghinescu ajunsesera intr-un moment al vietii lor cand voiau cu orice pret sa se razbune. Anthony Hopkins joaca in „The Fracture” rolul unui criminal care se dovedeste a nu fi unul perfect, rece si fara defecte.

Anchetatorii au noi indicii in cazul avocatei disparute Elodia Ghinescu. Expertiza specialistilor arata ca sacii gasiti in portbagajul masinii lui Cioaca si cei gasiti in rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov au acelasi profil chimic. Noile probe le intaresc anchetatorilor convingerea ca sotul avocatei, Cristian Cioaca este autorul crimei. Anchetatorii sunt convinsi ca uniforma si celelate bunuri din casa Elodiei Ghinescu au fost aruncate in rapa de Cioaca.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.