Inaugurata ieri, rubrica „Ce m-a enervat azi in Bucuresti" a devenit deja locul unde oamenii se plang de traficul infernal, de maldarele de gunoaie sau de nepasarea autoritatilor

In topul reclamatiilor este, fara indoiala, traficul. Responsabila de stresarea si enervarea majoritatii bucurestenilor, circulatia rutiera a devenit un cosmar „de fiecare zi" in Capitala, iar oamenii nu mai suporta ambuteiajele, lucrarile de pe strazi si incapacitatea politistilor de a decongestiona traficul.

La loc de cinste sta si lipsa de locuri de parcare, mizeria de pe bulevarde si indolenta fortelor de ordine si a functionarilor publici. Redactorii Departamentului Bucuresti vor citi reclamatiile postate de catre dumneavoastra, iar cele mai interesante observatii vor sta la baza realizarii unor materiale jurnalistice. De asemenea, vom sesiza autoritatile locale cu scopul de a va rezolva situatiile indicate.

Nervii din traficul de zi cu zi este condimentat cu „amabilitatile" schimbate de soferii exasperati sau pur si simplu indisciplinati. „Ma enerveaza mitocania din trafic. Unde naiba se grabesc oamenii astia, nervi in trafic, injuraturi, intersectiile se blocheaza din cauza unor mitocani si, culmea, politistii stau in intersectie, vad si nu le fac nimic.

Ma trezesc bine dispusa si pana la munca sunt plina de nervi din cauza unor mitocani", a scris Simona. Alti cititori sunt enervati de aglomeratia provocata de nesfarsitul santier din Capitala. „Pe mine ma enerveaza Videanu. Tocmai in Drumul Taberei si tocmai la sfarsitul lui octombrie s-a apucat sa decoperteze strada Compozitorilor. Era unicul loc unde puteam sa merg macar cu 20km/h", a postat Teodora.

„Ba tarane, asta-i strada mea!"

Lipsa de implicare a autoritatilor in diverse probleme este de-a dreptul exasperanta. Fie ca este vorba de trafic, certuri, cersetori sau vanzatori ambulanti care agaseaza trecatorii chiar sub nasul politistilor, locuitorii Capitalei simt ca pur si simplu sunt ignorati de institutiile care traiesc din banii lor. „Merg cu treburi in Obor, dar negasind loc de parcare, caut in spate, pe strada Electronicii.
Dau sa plec, dar ma striga din spate o voce a unui tip indesat: 'ba tarane, asta-i strada mea!>>, care-si agita si o bata catre mine. Mi-am luat masina si am plecat catre politie, care nici macar nu m-a bagat in seama", povesteste „un cetatean cinstit" pe site-ul „Adevarul".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.