Revelionul in Poiana Brasov, mai scump decat la Roma sau Paris O vacanta de cinci zile la Poiana Brasov poate ajunge si la 818 euro, in timp ce una de sapte zile la Paris, care include si masa de Revelion costa 761 euro, iar la Lisabona 680 euro. Si la Sinaia, pentru cinci nopti, la un hotel de trei stele platesti 530 euro. Si la Atena este mai ieftin decat la Azuga, spre exemplu. In capitala Greciei, un sejur de noua zile la hotel de trei stele costa 352 euro, in timp ce la doua stele in Azuga trebuie sa platesti 463 euro.

"Aceasta situatie este oarecum normala, pentru ca spatiile de cazare in Poiana Brasov sunt mai putine decat la Paris. Apoi, hotelurile din Paris, nu sunt la nivelul celor din Poiana. Si mai este un aspect. Romanii vor ca vara sa mearga la mare, in timp ce iarna vor la munte. Revelioanele in capitalele Europei nu au prea mare cautare", a declarat, citat de NewsIn, directorul agentiei Paralela 45, Alin Burcea.

Nu doar la Paris sau Roma Revelionul este mai ieftin decat in tara. Cinci zile in Antalya, in regim all inclusive costa 465 euro, iar la Sharm El Sheikh (Egipt), 712 euro.

Agentiile de turism au oferte si pentru cei care isi doresc un Revelion exotic. Astfel, 12 zile la Rio de Janeiro costa 2208 euro, la Dubai, la hotel de patru stele costa 1551 euro noua zile, iar in Africa de Sud, pentru 12 zile trebuie sa platesti 2768 euro.