eXplore Dance Festival, aflat la cea de-a doua editie, debuteaza astazi, la Teatrul National Bucuresti, si le propune amatorilor 12 spectacole de dans contemporan.
Cea de-a doua editie a eXplore Dance Festival, un eveniment international de dans contemporan destinat tinerilor coregrafi, se deschide azi cu spectacolul „Mister K”, sustinut de compania franceza Kassen K. Spectacolul, ale carui coregrafie si interpretare ii apartin lui Osman Kassen Khelili, va fi sustinut pe scena Salii Atelier a Teatrului National Bucuresti (TNB). eXplore Dance Festival, organizat de Asociatia Artlink, se va desfasura pina pe 28 octombrie la Bucuresti si va include o duzina de spectacole de dans. Sint, de asemenea, programate discutii libere, un atelier international de dans si o masa rotunda, toate avind ca tema „Identitatea“. Moderatorul mesei rotunde va fi Arnd Wesermann, critic de dans si editor al publicatiei „Balletanz Magazine“ Germania). Astfel de intilniri isi propun sa faciliteze schimbul de idei dintre coregrafii romani si invitatii din strainatate. Programul festivalului va fi completat cu proiectii ale spectacolelor de dans contemporan ale coregrafilor si dansatorilor din Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.