Consiliul investeste un miliard de euro in linia catre Aeroportul „Henri Coanda“, desi Metrorex tine de Ministerul Transporturilor
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat o hotarire prin care vor fi investiti peste un miliard de euro din bugetul propriu al municipalitatii si din credite externe pentru construirea liniei de metrou Gara de Nord-Aeroportul „Henri Coanda“- Otopeni. Atit consilierii liberali din primarie, cit si reprezentantii Ministerului Transporturilor se opun proiectului, afirmind ca fondurile date de primarie sint ilegale, pentru ca Metrorex se afla in subordinea ministerului.

Adriean Videanu, primarul Capitalei, sustine insa ca investitia este perfect legala, intrucit Primaria Capitalei poate aloca un buget de investitii pentru infrastructura bucuresteana, relateaza MEDIAFAX. Curtea de Conturi s-a autosesizat si va verifica daca primaria a aprobat legal banii pentru construirea liniei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.