400 de titluri pe an, 33 de titluri pe luna. Aceasta este frecventa celor mai indragite filme artistice si desene animate marca Walt Disney, care vor veni si pe piata romaneasca.
Prooptiki Romania, companie ce detine drepturile de distributie a celei mai prestigioase case de productie Buena Vista Home Entertainment - Disney, a inceput cu distributia de filme artistice ca "Piratii din Caraibe", "Comoara nationala", filme pe care le distribuie si pe cinema. Apoi a incercat si a reusit sa aduca si filmele de animatie. Chiar in aceste zile - ne explica directorul general Prootiki, George Mitroiu - ruleaza in cinematografe un film de animatie cu mare priza la public: "Rattatouille". Celelalte studiouri sunt bine reprezentate prin filme artistice precum "Un an bun", "Diavolul se imbraca de la Prada", "Ultimul tango la Paris", "Casino Royale", "Wild Hogs" sau "Catch and Release", mentionand aici o infima parte din titlurile noi sau de catalog.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.