Cocktail de ironie, lacrimi si exuberanta in premiera teatrala "Jocul de-a adevarul"

Piesa "Jocul de-a adevarul" de la Teatrul Metropolis este scrisa de Lia Bugnar si regizata la dublu, chiar de autoare, impreuna cu Dorina Chiriac. Cele doua se intalnesc si pe scena, in rolurile unor rivale in dragoste. O piesa excelenta, cu nerv si un imens umor. Un spectacol deloc plictisitor, cu insertii surprinzatoare de tristete, vodevil si rima zglobie.

Un barbat si o femeie aluneca pe un "tobogan gadilator" direct in camera speciala dintr-un parc de distractii. Sana si Bebe sunt doi tineri casatoriti, care si-au lasat jumatatile la celalalt capat al toboganului. Dar din camera speciala nu se mai poate iesi decat dupa ce parcurgi cateva etape ale sinceritatii, puse la cale de un doctor nebun.

incaperea este, de fapt, camera adevarului, locul in care personajele isi dezvaluie involuntar cele mai negre secrete, unde iluzia minciunii se spulbera, iar Bebe si Sana sunt ei insisi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.