Din ce in ce mai multi romani au inceput sa-si achizitioneze locuinte in afara granitei, tarile vizate fiind in special statele vecine.
Lucrurile par sa nu se opreasca aici, intermediatorii din domeniul imobiliar simtind apetitul romanilor si pentru destinatii mai indraznete. "Daca anul acesta organizam targuri cu oferte de apartamente pentru Bulgaria, Grecia si Germania, cererea ne-a determinat ca la anul sa isi faca simtite prezenta ofertele pentru Miami, Dubai si Statele Unite", a spus Felicia Iordache, unul dintre organizatorii Targul International de Apartamente Condominium, editia a treia. In ce priveste acest eveniment, peste 75 de companii vor expune intre 18 si 21 octombrie la Sala Palatului din Capitala, proiectele imobiliare prezente cuprinzand aproximativ 23.000 de locuinte in valoare de 3,3 miliarde de euro. "Condominium aduce in fata publicului o oferta de 83 de ansambluri rezidentiale din Romania, la care se adauga posibilitati de investitii imobiliare in tari precum Bulgaria, Grecia sau Germania. 15 proiecte sunt prezentate in premiera la a treia editie a targului", a declarat, Felicia Iordache. Locuintele in strainatate oferite in cadrul targului cumuleaza o valoare de aproximativ 100 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.